Gå til sidens hovedinnhold

Tromsø Idrettslag – oppskriften på umiddelbar suksess!

Av alle totalt ubetydelige ting i verden er det ingenting som gleder meg mer enn å se TIL vinne fotballkamper.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det smerter derfor veldig når ting går imot. Så man kan bare forestille seg hvordan det er for dem som lever av denne «ubetydeligheten», og som gjør sitt ytterste hver dag for at trenden må snu.

Nå er det nok en gang «fyr i teltet» på Alfheim, og byens to største bødler har begynt å kvesse sine penner. Nå skal det sies at slik jeg oppfatter det så er det en av disse to bødlene som er noe mer trigger happy enn den andre. Litt mer tabloidsøkende er mitt personlige inntrykk, mens den andre nok evner til å male med en noe bredere pensel.

Jeg har mine meninger sånn som alle andre, men alt jeg vet er at de meningene – og den «kompetansen» jeg sitter med er ikke i nærheten av å være den rette.

Jeg har et inderlig ønske om å se en klubb som kan etablere seg i eliteserien og har en økonomi som ikke er på randen av å havne i luksusfellen hver bidige dag. Det tror jeg at klubben nå er i ferd med å gjøre. Og jeg ønsker å se denne jobben fullført- for jeg trodde klubben hadde tatt et valg nå om at man må bygge nytt, og man må ha tålmodighet.

Hvis en sesong i OBOS og 16 kamper i Eliteserien er definisjonen på tålmodighet så er svarene svært enkle, og jeg skal gi dere de gratis og franko her og nå.

Klubbens to åpenbare valg:

1) Ansett en ny hovedtrener som tidligere har ufattelig gode (teoretiske) resultater. Altså en sportsjournalist som alltid har svar på alle krevende spørsmål. Dette har vel for så vidt vært prøvd tidligere, så jeg tror vi denne gangen prøver noe helt nytt.

2) Gå for den største kompetansen av alle. Folket på Twitter.

Felles for begge løsningene er at de har alle svarene liggende klare og de er bare å sette ut i livet fra første stund. De kan i tillegg trylle med penger så her er en vinn-vinn situasjon for hele klubben og landsdelen.

Eya TIL!

Kommentarer til denne saken