For etter de siste årene er det jammen ingen selvfølge. Og i forkant av festivalen var vi alle spent på om det finurlige maskineriet med så mange bevegelige deler enda kunne legge grunnlaget for å skape de store øyeblikkene i Telegrafbukta. I dag kan vi med stolthet si: Det kunne vi!

Buktafestivalen er en stor familie med lange, sterke røtter, og vi har mange venner som vil oss vel.

Så etter at årets siste tone er spilt og solen smått ironisk igjen skinner på himmelen, er det på sin plass med en takk til dere, alle Bukta-venner og Bukta-familie.

En takk til hele staben og assistentene, som med all sin rutine, erfaring og hjerte for festivalen sørger for at det er en lek å arrangere festival år etter år.

Jeg vil også uttrykke min største takknemlighet til hver og en av de frivillige - dere er virkelig uunnværlige! Takk for at dere gidder!

Takk til alle våre samarbeidspartnere og alle bidragene dere gir - både teknisk, økonomisk, stort og smått. Det er en ære at dere ser verdien av å samarbeide med oss.

Takk til alle musikere, lyd- og lysteknikere og alt annet som skal til for å levere høy kvalitet på våre tre scener.

Takk for all forhåndsomtale, anmeldelser, skriverier og skryt. Og takk for alle konstruktive tilbakemeldinger, tips og innspill. Vi er veldig glade for at dere bryr dere og vil gjøre oss enda bedre!

Og ikke minst, tusen takk til alle dere i publikum som smiler, ler, danser, synger, spiser, drikker og nyter livet sammen med oss. Dere er hjertelig velkommen tilbake også til neste år!

Hvis du ønsker å være med oss i Buktafestivalen å skape bolyst, enten som publikummer, frivillig, samarbeidspartner eller på andre måter - ikke nøl med å gripe sjansen.

Vi har plass til mange flere i familien!