No må det bli slutt på sytingen til bøndene! Dem bli jo aldri fornøyd. Ikkje bare skal dem ha fór nok til kuan, sauan og geiten sine. Dem skal pinadø ha ei lønn og leve av også! Ikkje berre det; Dem kreve å ha fritt nån tima hvert år også! Ja, nån av dem vil helst ha opptil ei uke ferie i året også!

Og hør; Dem kreve til og med litt penger til vedlikehold av jord, maskiner, bygninger ++ også! Er det rart en må bruke utropstegn for å understreke galskapen! Eg er glad Norgesgruppen, COOP og Orkla har snakket Bollestad til fornuft. Ka i all verden skal de leve av om dem ikkje har bøndern til slaver? Har bøndern tenkt på det? Skal dem gjøre Hagen og co. til fattiglus? Veit bøndern kor mange som allerede står i kø fremførr fattighusan i Oslo og resten av landet? Og no når vi har pandemi og greier i tillegg?

Og koffør skal vi no på død og liv ha småbønder i distriktan? Planen er jo uansett å gjøre det umulig å bo der. Då er det no vel førr f… berre å la det gro igjen! No er det på tide at ho Erna sjøl bruke storbokstavan og får slutt på sytinga! Til bøndern vel og merke. Ikkje Hagen, Reitan og resten av stakkeran som knapt har til pålegg på skiva.

Det verste med det heile, og som skape ekstra haupina førr ho Bollestad er jo det evige maset om sjølberging. Ka i hel…. skal vi være sjølberga førr når vi kan importere det vi treng? Og om det blir krig kan vi vel ete gress og bjørkeblad som MDG sei at vi skal? Granskudd skal visst også være bra og det har vi meir enn nok av. Nei dokker. Vi har mat i massevis. Det gjeld berre å være kreativ som ho fra MDG skreiv i Folkebladet i forleden

Eg foreslår at vi bytte fredagstacoen, lørdagsbiffen og fårikålen på søndag ut med timoteiragu, vassarvegrøt og gressløkssteik. Då bli nok både Bollestad, Erna og MDG fornøyd! PS; Eg foreslår at bøndern får fri hver søndag mellom 11.00 og 13.00. En skal jo ikkje være helt grusom heller!