Når dette skrives er det bare tre dager til verden kan markere ettårsdagen for den forhatte diktator og krigsforbryter Vladimir Putins forskrudde angrep på den demokratiske, europeiske nasjonen Ukraina. En angrepskrig med ringvirkninger for hele verden.

Forrige gang jeg skrev om denne stakkarslige, lille gutten i en voksen manns kropp, var da jeg 7. juli i fjor ytret et ønske om at han ikke skulle få oppleve sin kommende 70-årsdag, den 7. oktober 2022, i frihet, men det ønsket fikk jeg dessverre ikke oppfylt.Som jeg skrev i mitt innlegg, har det dessverre eksistert en skammelig handlingslammelse

hos den siviliserte del av verden, selv om Ukraina har fått en viss hjelp med våpen og økonomi. Hadde vi hatt en oppegående og ansvarlig administrasjon i USA, så hadde ikke Putin fått startet sin krig i det hele tatt. Da hadde NATO sendt USAs 6. flåte gjennom Dardanellene og inn i Svartehavet for å blokkere all russisk skipstrafikk rundt Krim før den 24. februar 2022, med klar beskjed om at brudd på blokkaden samt angrep på Ukraina ville føre til den totale utslettelse av den russiske svartehavsflåten.

Putin vet at US Navy er sterkere enn både den russiske og den kinesiske marine til sammen, så han hadde ikke hatt noe annet alternativ enn å avblåse angrepet den 24. februar 2022. Til og med uten at US Navy var involvert, klarte svartehavsflåten å miste sitt flaggskip Moskva den 14. april i fjor, etter at det ble truffet av to ukrainske R-360 Neptune raketter.

Når krigen ikke ble stanset før den startet, så skulle selvfølgelig Vladimir Putin og hans medskyldige i det russiske statsapparat blitt fjernet med makt, helst av det russiske folk.

Jeg er skuffet over det russiske folk som ikke har tatt ansvar og fjernet disse krigsforbryterne.

At propaganda-utøvere fra Russland ikke får delta i internasjonal idrett, skal man selvfølgelig fortsette med, og jeg mener også at Kina bør stenges ute for sin manglende vilje til å motarbeide Vladimir Putins angrepskrig i Ukraina.

I tillegg burde IOC frata Russland samtlige medaljer fra OL i Bejing i fjor, siden det er åpenbart at angrepet på Ukraina ble utsatt for å unngå at Russland (Den russiske Olympiske Komite) ble utestengt fra OL med umiddelbar virkning i februar i fjor. Det betyr ikke at andre lands utøvere skal overta disse medaljene, for det tror jeg ikke de er interessert i, men Russlands 32 medaljer, inkludert 6 gull, må fjernes.

Da gjenstår det bare å ytre et sterkt ønske om at Vladimir Putin, Sergej Lavrov, Dmitrij Medvedev og alle de andre medskyldige russerne blir straffet hardt så snart som mulig.