Denne bønnen er blitt lest opp av prestene i våre kirker, men de glemte å ta med regjering og storting (Våre folkevalgte), fordi de må kunne ta fornuftige valg.

Det vi nå ser og ikke minst føler på kroppen og lommeboka er at de i noen tilfeller ikke evner å se rekkevidden av sine handlinger. Jeg tenker spesielt på Norges innmelding i ACER (EUs energibyrå) som har skapt mange nyfattige i dette landet.

Når det gjelder så store og altomfattende endringer som dette medfører, så burde det ha vært en folkeavstemning. Dette var også et krav, men med to folkeavstemninger om EU medlemskap i minne, så risikerte man å miste dette toget også.

Derfor gikk AP partileder Jonas i spissen som pådriver, fikk med seg de tre regjeringspartiene: Høyre, Frp, Venstre og MDG for at det skulle være flertall for inntredelse i ACER. Dette skjedde i mars 2018.

I over 20 år har Norge gjennom EØS-avtalen vært en del av EUs energipolitikk. I over 20 år har man kunnet se at vannmagasinene i Norge har blitt tappet ned på en måte man ikke har sett tidligere. Ansvaret for dette ligger hos NVE, men i praksis er det EU som bestemmer og vi er bare nyttige idioter. Strøm er blitt en salgsvare som selges på det åpne markedet på samme måte som drivstoff (bensin, diesel og gass).

Kraftbørsen Nordpool (EU) regulerer prisen på strøm. Prisen på strøm har derfor skutt i været så folk som har klart seg greit tvinges til å gå på sosialen og stille seg i matkø. Pumpeprisen på bensin passerte 30 kroner literen i sommer og prisen på avgiftsfri diesel opp mot 21 kroner literen.

Staten Norge håver inn store penger. Dette øker prisen på varer og tjenester som bidrar til øket inflasjon. For å dempe på inflasjonen må Norges bank øke renta. La folket bestemme om landet skal være i ACER. Han Jonas er en hengiven EU-tilhenger. Kan ikke noen forbarme seg over han og gi han et kontor i Brussel, før han gjør mer skade.