Jeg setter søkelyset på vindmøller på land og til havs. Dette er noe vi i Demokratene skal kjempe mot, naturen ødelegges. Det er forferdelig hva vi er vitne til. Dette må fjernes og rives.

På Fakken på Vannøya er det et forferdelig syn som møter en, inngrepet er et trist syn. På Haramsøya likedan. Hvor går så inntektene fra disse Vindmøllene? Det er ikke lett og forstå? Kontrollen med dette er i det blå. Jeg tenker på mine etterkommere, ødelagt natur, det er det vi i Norge sitter igjen med. Dette må få en slutt på.

Demokratene fullstendig imot dette. Vår vannkraft ble lagt under EU gjennom ACER, det samme ble gjort med Finanstilsynet. Arkitektene bak dette var Høyre og Frp. Da Sylvi Listhaug var olje- og energiminister var hun for å legge strømkabel over til Skottland, når så FRP gikk ut av regjering var hun imot, dette sier sitt om å være under larveføttene til Erna Solberg.

Demokratene vil dette: Ut av EØS - som er melkekua direkte inn til EU. Marrakesh-avtalen skal skrotes, ACER skal bort, vi skal ha full kontroll over vårt vann. Vi skal ut av FN, som pålegger og tvinger på oss i Norge en usynlig agenda som vi ikke har kontroll over. Vår statsminister mener folk fra andre nasjoner har like mye rett på Norge som etniske norske borgere. Dette er et hån mot oss.

Veier: Vi har forferdelige veier, på Reinøya i Karlsøy kommune er veien ikke kjørbar, bøndene må slå ut melka når melkebilen nekter å kjøre. Forferdelig trist. Demokratene vil ta tak i alt dette skjeve i samfunnet.