Det er særdeles provoserende at journalister i NRK og andre norske medie-bedrifter, stadig vekk omtaler denne skamplett som skal arrangeres i Qatar fra førstkommende søndag, som en fotballfest.

Dette er ikke en fest av noe som helst slag! Det er en tragedie som skulle vært stoppet i 2010, da det korrupte FIFA tildelte VM i fotball for menn i 2022 til den lille ørkenstaten, med sine motbydelige overgrep mot fremmedarbeidere, og hvor man ikke kan spille fotball på sommeren fordi det er helsefarlig.

Årsaken til at NRK og TV2 bruker dette provoserende begrep "fotballfest", er selvfølgelig for å legitimere sin skammelige tilstedeværelse i Qatar, med ymse fotballeksperter som åpenbart heller ikke har noen moralsk ryggrad.

At normalt oppegående mennesker i 2022 kan senke seg ned på et slikt nivå, at de skal dekke dette korrupte svineriet som er et FIFA-VM, er et bevis på at altfor mange mennesker er bevisstløse.

Jeg vil tro at de fleste som leser dette, kjenner til min tilknytning til VM i fotball, og vet at jeg tidligere har hatt stor glede av VM, men jeg kan garantere dere at jeg ikke kommer til å bruke et sekund på FIFAs skamplett av et VM i år.

Jeg har ingen respekt for fotballforbund og deres fotballspillere som aksepterer et VM i Qatar, og med fare for å fornærme mange kjente: OK, jeg skal ikke bruke ufint språk, men dersom du senker deg ned på et nivå hvor du ikke ser noe galt i å følge med på fotballkampene som skal spilles i Qatar, så gjør dine handlinger meg særdeles trist!

Alle som er glad i fotball, og som vil at idrettens mesterskap skal være verdige mesterskap, må sørge for at FIFA oppløses og erstattes av en ny organisasjon som vi alle kan akseptere og respektere.