Når dette skrives, har Ukraina vært utsatt for fullskala invasjon av den avskyelige krigsforbryter Vladimir Putin og hans medskyldige nikkedukker i 567 dager.

Det er altså 560 dager mer enn en uke. Se for deg bare én uke med usikkerhet, hvor du aldri vet om du mister tilgang på vann og strøm, om blokka du bor i plutselig blir truffet av en russisk granat eller rakett, eller om barna dine skal bli sprengt i lufta på lekeplassen.

Forbryteren er og blir Putins Russland, men det er vi i de vestlige demokratier som har sveket våre ukrainske, demokrati-søkende søsken.

At dette sviket mot Ukraina har fått foregå i én uke, er forkastelig.

At det har fått foregå i 560 dager på toppen av denne uken, er helt uakseptabelt.

Volodymyr Zelenskij, den 45 år gamle presidenten i Ukraina, sa det som det er: Russland er en trussel mot oss alle. Jeg kan legge til: Dersom verden skal bli et bedre sted for oss alle, inkludert russere som ikke støtter Putins krig, så må alle demokratiske krefter stå sammen og fjerne det nåværende vanstyre i Russland. Dessverre har vestlige demokratier sovet på vakt. Som kjent har Ukraina vært i krig med Russland siden Putin tok seg til rette på Krim og i Donbas i 2014, men den samme ubrukelige administrasjonen som ramponerer USA i disse dager, straffet ikke Russland den gang heller.

NATO, med et USA som ikke styres av en oppegående og ansvarlig administrasjon, blir hemmet og får ikke gjort det de skulle gjort. Som jeg skrev i mars i fjor, ville en oppegående og ansvarlig administrasjon i USA, sørget for at NATO stoppet Putins fullskala invasjon før den fikk starte klokken fire om morgenen den 24. februar i fjor, og i samme slengen sørget for at Russland gikk fra krigersk diktatur til fredelig demokrati.

Dessverre har den samme handlingslammelse som lot Hitler gå inn i Rhinland den 7. mars 1936, preget vestlige demokratier i altfor mange år. Det må det bli en slutt på!